O nama

MetalPlast-Plus d.o.o. je porodična firma osnovana davne 1994 godine u Užicu i od tog datuma pa do danas uspešno se bavimo projektovanjem i izradom alata za brizganje plastike kao i brizganjem elemenata od plastike. Posedujemo 11 mašina za brizganje, na kojima uz pomoć alata koje smo prethodno projektovali i izradili proizvodimo razne plastične elemente po želji kupca. Dugogodišnje iskustvo i veliki broj uspešnih projekata daju nam mogućnost da u najkraćem roku odgovorimo na svaki vaš zahtev.

Zapošljavamo 10 lica od kojih su 2 inženjeri mašinstva, zaduženi za projektovanje alata. Naš proizvodni pogon nalazi se u Užičkoj industrijskoj zoni i prostire se na 300m2.

Stalnim usavršavanjem i automatizacijom naših mašina postižemo bolji kvalitet proizvoda, kraće vreme izrade kao i bolje i jednostavnije uslove rada za naše zaposlene.

50% naše proizvodnje namenjano je inostranom tržištu širom sveta, a drugih 50% namenjeno je domaćim firmama.
Plastični proizvodi iz našeg asortimana namenjeni su raznim industrijama i to su uglavnom tehnički elementi namenjeni za dalju ugradju u željeni sklop. Pa se na taj način naši plastični elementi mogu naći u proizvodima različite namene, od medicine, preko kozmetike pa sve do metalopreradjivačke industrije i gradjevine.

Kliknite za preuzimanje PDV obrasca

Kliknite za preuzimanje Podataka o identifikaciji

onama